Naix l’Associació Foto Fòrum Castelló

Era finals d’agost quan un grup de persones de Castelló es van reunir per intentar crear una associació d’aficionats a la fotografia i en eixe moment es va decidir formar l’associació i com a primer pas es va realitzar l’acta fundacional. El passat dijous 13 de setembre de 2018 es van tornar a reunir i s’aprovaren els estatuts i es tractaren els primers projectes a realitzar, projectes que a poc a poc anirem explicant.

Foto: Joan Miquel Galve

El primer que volem fer és presentar-nos a la ciutadania castellonera a través dels mitjans de comunicació al nostre abasts, aprofitant aquestos per a explicar les nostres finalitats i objectius.

Foto Fòrum Castelló té com a finalitat primordial utilitzar totes les possibilitats al seu abast per a fomentar i mantenir l’art fotogràfic en els seus aspectes artístic, científic, cultural i educatiu.

Per a donar compliment a aquesta finalitat se servirà dels mitjans següents:

Fomentar l’afició a la fotografia, així com formar els seus socis.

Foto: Carlos Navarro

Organització de cursos, conferències, projeccions, exposicions, concursos, excursions, visites, pràctiques de laboratori i tota classe de recerques de tècnica fotogràfica, així com ensenyaments i demostracions col·lectius o individuals.

Establiment de relacions d’amistat amb altres associacions fotogràfiques i amb aquelles entitats culturals o d’un altre tipus que tinguen alguna relació amb aquestes activitats, bé siguen d’Espanya o de l’estranger.

Promocionar el treball de l’associació i els seus socis, a través de xarxes socials, pàgina web o el mitjà de comunicació més adequat en el moment.

Foto: Fco. Redondo

Per al compliment de les finalitats enumerades anteriorment es realitzaran les següents activitats:

Exposicions, xerrades divulgatives, maratons, cursos formatius, excursions, eixides fotogràfiques, tallers d’edició i fotomanipulació, així com qualsevol activitat relacionada amb la fotografia.

Foto: Lucho Alava

Per últim sols ens queda convidar a participar a totes i tots aquells que vulguen compartir, aprendre, ensenyar o estar envoltats d’amics amants d’aquest bell art de la fotografia, totes i tots sereu benvinguts a la nostra Associació Foto Fòrum Castelló. Per a formar part d’aquest projecte envia un correu electrònic amb les teues dades (Nom i Cognoms, telèfon i email) a fotoforumcastello@gmail.com o al whatsapp 658 847 163. Una vegada comprovades les teues dades, enviarem al correu electrònic o al whatsapp facilitat i ja formaràs part de l’Associació FFC!

 

 

Article de Juanjo Puertos.