Antonio Marzal. Retrospectiva fotografica , Dissabte 29 d’abril a les 11:00 al segón pis de l’obrera.


Arrivem al final de la primera edició de la primavera fotografica i aquest cap de setmana clausurarem amb el curs de Fotolateras I la ponencia de Antonio Marzal


El pròxim 29 d’abril a les 11:00h en el segon pis de l’Obrera a Castelló, tindrà lloc una interessant ponència sobre fotografia a càrrec del reconegut Antonio Marzal Bolinches. Marzal,mestre de escola i referent fotografic, ha dedicat gran part de la seua vida a la fotografia, és membre de l’Agrupació Fotogràfica Setabense d’ Aficionats (AFSA), on va començar a dedicar-se seriosament a la fotografia analògica en blanc i negre amb laboratori propi.

Durant la seua carrera, Marzal ha centrat el seu treball a retratar el seu poble, en tots els seus vessants i aspectes, i ha participat en exposicions individuals i col·lectives, així com publicat diversos llibres, entre ells “El Rostre d’un Poble”, “D’un Passat, d’un Present” i “Perfils d’un Poble”. A més, ha col·laborat en l’edició de diversos llibres, com “El Corpus Xativí” amb Antoni Martínez Revert i “Els Pelegrins de Portell” amb Ramón Ortolà Mestre.

En aquesta ocasió, Antonio Marzal ens presentarà el seu treball fotogràfic sobre l’Espanya buidada i el bestiari de Xàtiva. Es tracta d’una oportunitat única per a conéixer més sobre la seua obra i el seu enfocament creatiu. Si eres un amant de la fotografia o simplement estàs interessat a conéixer més sobre l’Espanya rural, no et perdes aquesta ponència!

 

Ultimes places per al taller de Fotolateras

Queden molt poquetes places per al taller de fotografia estenopeica que Fotolateras duran a terme el pròxim dia 30 en l’antic Severí, però encara estas a temps d’entrar. Lola i Marinela ens van deixar gravat un vídeo en la seua primera visita per a explicar el seu treball.

 

Recorda que pots inscriure’t enviant un correu a fotoforumcastello@gmail.com o per telefon en el 687417122 (Carlos)

Preu: 50 euros (30€ per a veins de Castelló)

Exposició col.lectiva

Ja es pot visitar l’exposició col·lectiva de Foto Fòrum Castelló.

Durant el mes d’abril, les fotos de l’exposició sobre Castelló estaran adornant els balcons del carrer major.

Us convidem a acostar-vos i gaudir d’elles.

 

Llista de Autors

-Amadeu Aviñó

-Carlos Navarro

-Joan Miquel Galve

-Joan Tormo

-Francisco Redondo

-Lorena Gilabert

-Elisa Rubio

-Eduardo Gil

-Marta Escalera

-Ulisses Ortiz