Carlos Navarro 1er premi de Color i 3er de Blanc i negre en el saló de fotografía de la fira de Xàtiva.

El passat 15 d’Agost com és tradició, es van entregar els premis del saló de fotografia de la fira de Xàtiva, i en aquesta edició comptem amb el doble guardó del nostre soci Carlos Navarro, que s’emporta el primer premi en la categoría color i el tercer en blanc i negre.


Els premis van ser entregats per l’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, el regidor Pedro Aldavero i la reina de la fira Patricia Iborra.


El saló de fira de Xàtiva consta de 3 seccions, Blanc i negre, Color i fira amb 3 premis en cada secció constant enguany com a novetat un decim premi extra al fotograf jove que enguany ha guanyat Guillem Casesnoves.

 


La resta de premiats van ser Eduardo Francés Sanchís amb el primer premi en Blanc i Negre seguit de Javier Alcazar com a segon. En la categoria color,  Victoria Sauco i Edu Francés Fuster es van fer amb el segon i tercer premi respectivament, i per a finalitzar, en fira el guanyador ha sigut Josep Miquel Palop; Josep Ricard Soler ha quedat segon i Vicent Bermúdez tercer. La exposició es pot visitar a la casa de la cultura de Xàtiva fins el próxim 14 de setembre.


Des de foto fòrum volem felicitar els guanyadors i especialment a Carlos, compartim amb vosaltres les dues fotos premiades, un retrat del castelloner Eduardo Benetó i una instantánea presa en la fira modernista d’Alcoi de 2019.

¿se pue pasar?Les senyoretes de Alcoi

1er premi en la marató modernista de Carcaixent

Des de Foto Fòrum Castelló volem felicitar el nostre company Lucho Álava que s’emporta el primer premi de la marató modernista de Carcaixent 2022, una competició a la qual li tenim molt afecte en la nostra agrupació, ja que des que va començar sempre ha comptat almenys, amb un dels nostres socis entre els premiats.

Lucho afegeix aquest trofeu al seu compte particular, que ja compta amb un segon premi en 2018 i un tercer en 2017, a més del primer premi de la marató modernista d’Alcoi en 2019.

“Nostalgia” fotografia guanyadora de la marató modernista de Carcaixent 2022

La resta de premiats van ser David Talens amb el segon premi i Francisco Gil amb el tercer.

Des de aci felicitar els premiats i especialment a Lucho, gaudeix del premi.