Segona marató fira de Santa Llúcia

El pròxim 15 de desembre , dins de les activitats del Artiste Festival arranca la segona edició de la marató fotográfica “fira de Santa Llúcia” amb moltes novetats respecte a l’any passat, amb mes premis i obsequis per a tots els participants, vine a visitar-nos al nostre estand en la fira comunitària i apuntat.

Descarregat desde aquesta mateixa noticia les bases i preinscriu-te en el enllaç facilitat mes baix, sort a tots els participants!!

Descarrega les bases

preinscripció

La marató esta incluida dins de les activitats del artiste festival que desarrollarem del 12 al 15 de decembre a Castelló, podeu vore les activitats en aquest enllaç, esteu tots convidats.

Exposició colectiva : Festes de Castelló

El próxim divendres 8 de novembre a les 20:30h foto fòrum Castelló realitzara una exposició fotográfica en el 30 tapes i brases (bar de l’estació) amb les fotos presentades a la lliga social en la jornada pertanyent a festes de Castelló.

La lliga social és un joc obert als socis de foto fòrum, que consisteix en un repte mensual basat en un estil fotográfic o tema concret, posteriorment la fotos són votades pels participants i exposades en les xarxes socials de l’asociació,

El mes de setembre el dediquem a les festes de Castelló, amb la intenció d’aportar un punt de vista artístic a tradicions com els correfocs, moros i cristians i moltes altres mes que representen l’esperit de les festes del poble.

A continuació de la exposició foto fòrum fara un sopar de socis en el mateix bar, els socis interessats a vindre poden inscriure’s a través dels canals habituals


La exposició es podrá visitar fins al próxim 8 de desembre.

Fotografía de Lucho Alava