I Marató fotográfica Fira de Santa Llúcia

 

Des del foto fòrum Castelló ens alegrem d’anunciar la nostra primera marató fotogràfica

En què consistix

És una activitat oberta a tot aquell que vullga participar, i tan senzill com quelcom que fem tots els anys quan arriba la fira, portar la camera darrere per a fer fotos.

com ho farem?

hi haurà una preinscripció, via internet, per a apuntar-se, i que fem una previsió de participants, despres, el mateix dia de la fira des de les 7:30 fins a les 12:30 tindreu llibertat per a fer les fotos que vullgueu ja siga amb el mòbil, la càmera de fotos o inclús la tablet! hauran 2 temes a fotografiar, la fira d’entitats i el poble en general, podeu fer les fotos que vullgueu i després seleccionar una de cada tema i acostar-vos a l’estand que tindrem en la fira per a descarregar-les, a ultima hora del matí, el jurat revisara les fotos i anunciarà als guanyadors!!

quin és el premi??

Participar per descomptat! divertir-se, fer fotos i passar-ho bé, encara que també tenim preparat un premi en metàl·lic per a la millor foto de cada categoria, així com accèssits per al segon millor classificat, i amb les 20 millors fotos, realitzarem una exposició, de la qual anunciarem mes avant la seua ubicació.

A banda d’açò, sobra dir que tenim alguna que altra activitat mes programada per a la fira així que no deixeu de passar per l’estand i abans que res fer el que mes ens agrada, disfrutar de la fotografia.

Ah! una ultima cosa!! vos hem explicat tot practicament, però recordeu, molt important en qualsevol concurs, llegiu detingudament les bases!!

 

bases

formulari de preinscripció