Canals de Telegram de foto fòrum Castelló , normes i guia d’ús

Canals de Telegram de foto fòrum Castelló , normes i guia d’ús

Davant la quantitat de canals i vies de comunicació que tenim amb els socis a través de l’aplicació telegram, és fàcil que es done lloc a confusió sobre on es poden publicar segons que coses o quin és el lloc per a fer consultes, per a això hem creat aquesta xicoteta guia amb tots els canals oficials i la seua comesa.

FFCastello

Xat general, creat per a xarrar entre socis, fer consultes, ensenyar fotos… un canal de conversa de tota la vida.

FFCastello compra venta

Aquest és un canal de compra venda, per a aquells socis que vulguen posar a la venda material que ja no utilitzen, está gestionat per Joan Tormo, amb qui us heu de posar en contacte si voleu publicar alguna cosa.

FFC Participació

Xat dedicat a l’organització d’activitats, quan l’associació o algun soci vol posar en marxa alguna activitat com a eixides, tallers, cursets etc serveix per a apuntar-se ,perquè tinguem una estimació de la gent que acudeix i poder organitzar-nos, és preferible tindre les menors converses possibles en aquest xat, amb la finalitat que no es perden les realment importants, que són les llistes.

Tauler d’anuncis_FFCastelló

Canal ideat per a penjar documents i notícies, per a un accés còmode i que no es veja solapat per altres converses.

 

Ocasionalment crearem grups eventuals per a activitats concretes, com cursets i coses similars, que necesiten un espai per a penjar material docent guies i similars, eixos grups seran eliminats al temps de deixar de estar actius.

 

Com podeu vore, Telegram és una eina molt útil per a gestió i organització, amb un bon ús entre tots podem traure-li el millor partit, espere que aquesta xicoteta guia siga del vostre agrat.