Resultats de la primera ronda de la lliga social.

Hola a tots!

En foto fòrum, igual que en totes les associacions hem paralitzat totes les nostres activitats presencials, no obstant això, és un bon moment per a a través de les xarxes socials fer una mica mes suportable aquest confinament amb coses per a mantindre distret el cap, per això us presentem la primera jornada de la nostra lliga social en format pdf.

Aquesta és una de les poques activitats que podem continuar duent a terme amb certes adaptacions, amb un jurat extern que ha valorat les fotos i d’una manera estrictament online, els participants han presentat les fotos que us ensenyem a continuació.

 

descarrega el pdf amb totes les fotografies i la puntuació

Volem felicitar a tots i totes les participants per el alt nivell presentat

El jurat d’aquesta i la resta d’edicions aquesta conformat per

Vicent Marchirant: Fotograf aficionat des de fa molts anys i docent a l’escola d’adults de Xátiva on imparteix des de fa molts anys cursos d’iniciació a la fotografia.

Salva Lluch: Fotograf professional encaminat principalment a la fotografia social, amb diverses distincions de les diferents associacions de fotògrafs professionals.

Cristina Jordá: Llicenciada en Belles arts fotògrafa i dissenyadora.

esperem que gaudiu de les fotografies presentades, en la proxima jornada farem us del lema #joemquedeencasa i les fotografies aniran enfocades a aquestos dies de confinament domiciliari i com passem el dia a dia.