2 importants premis per a finalitzar l’any.

En aquesta recta final d’any el nostre soci Carlos Navarro s’ha fet amb dos dels premis importants de fotografia que se celebren en el territori nacional.

El passat 17 de desembre es va dur a terme el lliurament de premis dels concursos fotogràfics del foto matón festival, certamen fotogràfic d’Orihuela on enguany s’ha exposat obra d’autors tan emblemàtics com Ramon Masats, Miguel Trillo o Txema Salvans, a part dels tallers de Jesus M. García Flores o el niño de las luces entre altres activitats.
Dins de les activitats del foto matón s’inclou la VII edició del premi nacional de fotografia d’Orihuela, que en aquesta edició amb més de 1.000 fotografies presentades ha recaigut en el Castelloner Carlos Navarro amb el seu retrat “Mare a tot Color”

 

“mare a tot color” Carlos Navarro.
Entrega de premis fotomatón.
Entrega de premis fotomatón.

D’altra banda aquesta setmana també s’ha fet public el premi “Tomas Camarillo de fotografia” un dels mes antics del país i que s’engloba dins dels premis “Província de Guadalajara” premis que la diputació guadalajarenya atorga a autors destacats en camps com a poesia, literatura pintura o fotoperiodisme entre altres.

La col·lecció guanyadora es diu família, i està englobada dins del projecte “poble” en el que l’autor porta treballant des de principis d’any i que actualment segueix en desenvolupament.
El jurat del premi, integrat per Paula Montávez Langa, Jesús Ropero Sanz i Juan Ramón Velasco Pérez, després d’examinar les 60 col·leccions de fotografies presentades al concurs, va acordar per majoria concedir el guardó, a la sèrie de retrats de Carlos Navarro.

 

Familia. “premi Tomas Camarillo 2022”

Des de foto fòrum felicitem a Carlos Lucho Lorena Paco Eduardo Amadeu i Carles pels seus èxits en aquest 2022 i animem a la resta de socis a continuar creixent en 2023 per a demostrar que encara que som una agrupació xicoteta, hi ha grans fotògrafs en tots i cadascun dels seus socis.