Exit en la marató fotográfica de la fira modernista de Carcaixent

 

Aquesta vesprada s’ha realitzat el lliurament de premis de la marató fotogràfica de la fira modernista de Carcaixent i amb quasi 600 fotos presentades estem d’enhorabona, perquè els nostres socis han copat les primeres posicions.

El primer premi és per a Paco Murcia, i aquesta foto de les dones en el safareig, típica escena de l’època.

I en segona posició un habitual de la marató, Lucho Álava, amb aquesta imatge costumista de l’epoca.


Des de foto fòrum Castelló estem orgullosos tant de Paco i Lucho com de la resta de companys que van participar en la marató, amb un alt nivell que ha donat els seus fruits.

Gaudiu del premi campions.

Curset i eixida de fotografia nocturna

Dissabte passat 29 de Juny, des de foto fòrum vam realitzar un xicotet taller de fotografía nocturna

Elaborat per els nostres socis Vicent Garcia i Lucho Álava e impartit per aquest ultim, vam aprendre a fer fotografia de nit, llargues exposicions, light painting i astrofotografía, buscant la via lactea, un estil que en aquestes dates és ideal a causa de l’alineació del planeta amb les estreles.

Va ser una nit molt amena on la majoria dels participants partien de zero amb aquest tipus de fotos, i si s’ha de jutjar pels resultats altament productiva.

Us deixem amb les fotos, esperem que les gaudiu i recordar-vos que realitzem activitats contínuament durant l’any, esperem que us animeu i compartir junts mes moments divertits amb la fotografia.

 

 

Fotografíes de Lucho Alava, Amadeo Aviño,Joan Miquel Galve, Lorena Gilabert, Inma Vidal y Paco Redondo.