Carlos Navarro 1er premi de Color i 3er de Blanc i negre en el saló de fotografía de la fira de Xàtiva.

El passat 15 d’Agost com és tradició, es van entregar els premis del saló de fotografia de la fira de Xàtiva, i en aquesta edició comptem amb el doble guardó del nostre soci Carlos Navarro, que s’emporta el primer premi en la categoría color i el tercer en blanc i negre.


Els premis van ser entregats per l’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, el regidor Pedro Aldavero i la reina de la fira Patricia Iborra.


El saló de fira de Xàtiva consta de 3 seccions, Blanc i negre, Color i fira amb 3 premis en cada secció constant enguany com a novetat un decim premi extra al fotograf jove que enguany ha guanyat Guillem Casesnoves.

 


La resta de premiats van ser Eduardo Francés Sanchís amb el primer premi en Blanc i Negre seguit de Javier Alcazar com a segon. En la categoria color,  Victoria Sauco i Edu Francés Fuster es van fer amb el segon i tercer premi respectivament, i per a finalitzar, en fira el guanyador ha sigut Josep Miquel Palop; Josep Ricard Soler ha quedat segon i Vicent Bermúdez tercer. La exposició es pot visitar a la casa de la cultura de Xàtiva fins el próxim 14 de setembre.


Des de foto fòrum volem felicitar els guanyadors i especialment a Carlos, compartim amb vosaltres les dues fotos premiades, un retrat del castelloner Eduardo Benetó i una instantánea presa en la fira modernista d’Alcoi de 2019.

¿se pue pasar?Les senyoretes de Alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *