Antonio Marzal. Retrospectiva fotografica , Dissabte 29 d’abril a les 11:00 al segón pis de l’obrera.


Arrivem al final de la primera edició de la primavera fotografica i aquest cap de setmana clausurarem amb el curs de Fotolateras I la ponencia de Antonio Marzal


El pròxim 29 d’abril a les 11:00h en el segon pis de l’Obrera a Castelló, tindrà lloc una interessant ponència sobre fotografia a càrrec del reconegut Antonio Marzal Bolinches. Marzal,mestre de escola i referent fotografic, ha dedicat gran part de la seua vida a la fotografia, és membre de l’Agrupació Fotogràfica Setabense d’ Aficionats (AFSA), on va començar a dedicar-se seriosament a la fotografia analògica en blanc i negre amb laboratori propi.

Durant la seua carrera, Marzal ha centrat el seu treball a retratar el seu poble, en tots els seus vessants i aspectes, i ha participat en exposicions individuals i col·lectives, així com publicat diversos llibres, entre ells “El Rostre d’un Poble”, “D’un Passat, d’un Present” i “Perfils d’un Poble”. A més, ha col·laborat en l’edició de diversos llibres, com “El Corpus Xativí” amb Antoni Martínez Revert i “Els Pelegrins de Portell” amb Ramón Ortolà Mestre.

En aquesta ocasió, Antonio Marzal ens presentarà el seu treball fotogràfic sobre l’Espanya buidada i el bestiari de Xàtiva. Es tracta d’una oportunitat única per a conéixer més sobre la seua obra i el seu enfocament creatiu. Si eres un amant de la fotografia o simplement estàs interessat a conéixer més sobre l’Espanya rural, no et perdes aquesta ponència!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *