Comença la exposició itinerant “Què puc fer jo?”

Esta setmana l’exposició itinerant de fotografies “Què puc fer jo?” comença a visitar els distints centres educatius del poble. Concretament, començarà pel Col·legi Hernández i anirà canviant cada 15 dies aproximadament de centre, fins a finalitzar al mes de maig a les instal·lacions del Mercat Municipal.

Les fotografies d’aquesta exposició versen sobre xicotets gestos quotidians al nostre abast mitjançant els quals poder dur una vida més sostenible i respectuosa amb el nostre entorn pròxim i el medi ambient, d’ací el nom de l’exposició “Què puc fer jo?” i que pretenen servir de reflexió i conscienciació a tota la comunitat educativa que la visiten i, en definitiva, a totes les persones que la visiten.

Les fotos que s’hi exposen són fruit del concurs que organitzaren el grup de conscienciació ambiental Castebrota en col·laboració amb l’associació Foto Fòrum de Castelló i l’Ajuntament i que foren exposades i votades per les persones assistents a la inauguració del Fotofest “Llum Verda” el passat 25 de novembre de 2023 a Castelló.

Vos animem a visitar l’exposició quan arribe al vostre centre i que voteu la vostra preferida!

De segur que trobareu accions curioses per a poder incorporar als vostres hàbits quotidians de la vida diària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *