CONCURS DE FOTOGRAFIA “QUÈ PUC FER JO?”

CONCURS DE FOTOGRAFIA “QUÈ PUC FER JO?”

Castebrota i Foto Fòrum Castelló, llancen en conjunt el concurs de fotografia “Què puc fer jo?”
amb la col·laboració de l’ajuntament de Castelló. El concurs esta adreçat a públic familiar i adolescents i la temàtica parla sobre el que podem fer nosaltres en el nostre dia a dia per a contribuir a la millora del medi ambient.

Els participants hauran de fer fotos que mostren xicotets gestos que contribuïsquen a la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient. Donar una segona vida a objectes abans de tirar-los al fem, consum responsable de recursos, el respecte al medi ambient, tot pot ser vist des d’una manera creativa per a inspirar a aquells que vegen les fotos.

Amb les fotos rebudes farem una exposició que servirà per a inaugurar el festival Castello Foto fest “llum verda” un festival de fotografia amb un compromís mediambiental que busca la integració entre les associacions de Castelló. Durant la inauguració la gent que acudisca podrà votar les seues fotos favorites. El guanyador o la guanyadora d’esta votació s’emportarà de premi una cistella de productes cortesia de Fruiteria Navalón i la matricula gratuïta en el curs d’iniciació a la fotografia de foto fòrum Castelló, que es durá a terme a principis de 2024.


Aquest concurs busca inspirar a la joventut a prendre mesures en favor del
medi ambient i a través de la creativitat fotogràfica, destacar com els
xicotets actes poden tindre un gran impacte en el nostre planeta

 

Descarrega les bases per a vore la informacio completa.

 

BASES concurs que puc fer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *