Eixida fotografica a Bellús

Hola a tots!

Teniu ganes de fer fotos? Perquè anem a explicar-vos la primera activitat de l’any del Foto Fòrum, l’eixida fotogràfica a Bellús.

Quin tipus de fotografía farem?

Aquesta és una eixida on farem fotografia de natura, començarem per l’estret de les aigües i a continuació anirem al pantà, farem algunes fotos i acabarem esmorzant en el faro, on tenim una taula reservada.

Que he de portar?

Sobretot roba d’abric, acudirem molt de matí per a practicar l’efecte seda en l’estret, com hi ha molta humitat és hivern i no ens mourem molt, convé anar abrigats, també és interessant portar trípod aquell que ho tinga, si no, tampoc passa res, els que portem mes equip els compartirem.

Matinar tant un diumenge?

val la pena estar allí un poquet abans de les huit del matí (amaneixerá a les 8:20) jo personalment no sóc fotògraf de natura però he quedat molt content amb els resultats que he tret allí altres vegades, i el millor per a l’estret és aprofitar l’alba, no obstant això, per a qui no vullga alçar-se tan prompte, pot acudir a les 9-9:30 al pantà, allí es poden fer coses molt interessants ja amb el sol en alt

Pot fer-ho qualsevol?

Per descomptat, les fotos a baixa velocitat són mes senzilles del que pareixen, a banda per a això estem la gent mes veterana, per a ensenyar a qui esta donant els seus primers passos, a banda, la nostra eixida coincidirà amb la de l’associació de Xàtiva, aixo ens servirà també per a fer un esmorzar d’agermanament entre associacions i coneixerem gent que ens pot ensenyar molt. Vos adjuntem fotos fetes en els llocs que visitarem en esta època de l’any, perquè vegeu que es pot fer allí.

En resum

Quedarem per el grup de telegram en algun punt del poble, per a eixir junts, sobre les 7:30 del matí, anirem a l’estret i estarem vora una hora fent fotos per acabar en el pantá, on es poden incorporar aquells que no vullguen matinar tant, alla estarem un bon rato més, i acabarem esmorçant en el faro, despres ja cadascu pot fer la seua marxa, encara que alguns anirem per el nostre compte a Canals, a fer fotos de la foguera.

 

Ens agradaria que confirmàreu quan abans quants vindreu, perquè tinguem una aproximació a l’hora de reservar taula. Açò és tot, espere que ens vegem el pròxim dia 13 i feliç any!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *