El retrats de Carlos Navarro acompanyen a la Lira Castellonera en la presentació del llibre “els anells ingrávids”

Hui és el gran dia de la Lira Castellonera, a les 19:00h presentaran a l’auditori Rex “els anells ingràvids” el llibre que posa el fermall d’or als esdeveniments desenvolupats durant aquest ultime any.

A manera de col·laboració el soci de foto fòrum Castelló Carlos Navarro, va realitzar una sèrie de retrats dels membres de la banda que van viatjar a Corea del Sud al certamen internacional de bandes de música.

Hem decidit mantindre inèdits els retrats fins a passats uns dies perquè aquests siguen una incògnita fins a la presentació d’aquesta vesprada,on podreu gaudir dels retrats que estaran exposats al hall del auditori. En les pròximes setmanes anunciarem una exposició amb les fotografies en el bar del musical, situat darrere de l’auditori.

Us convidem a unir-vos aquesta vesprada a la gran festa de la Lira Castellonera.

 

Sobre l’autor.

Carlos Navarro (1981) va començar la seua carrera en la fotografia en 2010 amb la compra de la seua primera càmera rèflex, però és en 2011 quan entra en l’agrupació setabense d’aficionats (AFSA) quan a força de conéixer a mes aficionats amb les mateixes inquietuds comença a desenvolupar una faceta mes artistica que li porta a conquistar premis i reconeixements en certamens de caràcter nacional i internacional, el seu estil incideix principalment en els elements humans, basantse principalment en el retrat i la fotografia de carrer (street photography)
Actualment és el president de l’associació fotogràfica Foto Fòrum Castelló, on també imparteix tallers i part del curs d’iniciació a la fotografia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *